skip to main | skip to sidebar
Things about life, cooking and travel
RSS
  • Home

Saleuri cu cas

Aperitive 0 comentarii


Ingrediente
- 1 pachet foi de foietaj
- 1 ou
- 200 grame cas/telemea

Preparare

Foile de foietaj se dezgheata si se intind. Oul se bate ca la papara si se foloseste pentru a unge foile de foietaj. Casul sau telemeaua se razaleste si se pune peste foile de foietaj. Aluatul se taie in bucati la dimensiunile preferate si se pun la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt timp de 20-25 de minute.


12:06



0 responses to "Saleuri cu cas"


Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Labels

    • Aperitive (12)
    • Excursii (2)
    • Prajituri (19)
    • Supe si ciorbe (21)

    Blog Archive

    • ►  2013 (1)
      • ►  februarie (1)
    • ►  2012 (5)
      • ►  septembrie (3)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2011 (10)
      • ►  septembrie (1)
      • ►  iulie (3)
      • ►  aprilie (2)
      • ►  februarie (2)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2010 (40)
      • ►  decembrie (6)
      • ►  septembrie (5)
      • ►  august (2)
      • ►  iulie (2)
      • ►  iunie (2)
      • ►  mai (2)
      • ►  aprilie (3)
      • ►  martie (2)
      • ►  februarie (9)
      • ►  ianuarie (7)
    • ▼  2009 (34)
      • ▼  decembrie (13)
        • Rulada cu cascaval
        • Placinta cu ficatei
        • Prajitura Raffaello
        • Saleuri cu cas
        • Chec cu nuci si stafide
        • Rulada cu carne
        • Spanac cu paine in ou
        • Snitele cu pireu de cartofi
        • Supa de carne
        • Pizza rapida
        • Lucicos
        • Tocana de cartofi
        • Supa gulas
      • ►  noiembrie (13)
      • ►  octombrie (8)

    Lista de bloguri

    • Gabriela's blog
      TORT LUMEA LUI GUMBALL
      Acum 7 ani
    • Traveller's guide to Cluj
      Movie Therapy at Turda Salt Mine
      Acum 11 ani
    • legende personale
      Mierla de vis-a-vis
      Acum 12 ani
    • Alexandra & Dan Danciu
      Oameni frumosi si generosi - O mana de ajutor pentru Luca
      Acum 12 ani
    • Experimente culinare
      Ciorba de burta
      Acum 15 ani
    • Isabela Cuisine
    • La Munte

    Persoane interesate

    Etichete

    Totalul afisarilor de pagina

Copyright © All Rights Reserved. Things about life, cooking and travel | Converted into Blogger Templates by Theme Craft