skip to main | skip to sidebar
Things about life, cooking and travel
RSS
  • Home

Paste cu ton

Aperitive, mic dejun, Peste 0 comentarii


Ingrediente
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 conserva de ton in ulei
- bulion
- busuioc
- 200 grame paste

Preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga bulion dupa gust, iar cand acesta incepe sa fiarba se adauga tonul. Compozitia se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 10 minute. Dupa aceasta, se adauga busuiocul, pastele si se amesteca bine tinand mancarea inca 5 minute pe foc. Se serveste cu cascaval ras.


03:29



0 responses to "Paste cu ton"


Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Labels

    • Aperitive (12)
    • Excursii (2)
    • Prajituri (19)
    • Supe si ciorbe (21)

    Blog Archive

    • ►  2013 (1)
      • ►  februarie (1)
    • ►  2012 (5)
      • ►  septembrie (3)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2011 (10)
      • ►  septembrie (1)
      • ►  iulie (3)
      • ►  aprilie (2)
      • ►  februarie (2)
      • ►  ianuarie (2)
    • ▼  2010 (40)
      • ►  decembrie (6)
      • ►  septembrie (5)
      • ►  august (2)
      • ►  iulie (2)
      • ►  iunie (2)
      • ►  mai (2)
      • ►  aprilie (3)
      • ►  martie (2)
      • ►  februarie (9)
      • ▼  ianuarie (7)
        • Ecler cu crema de vanilie
        • Supa de fasole boabe
        • Paste cu ton
        • Ciorba de ardei umpluti
        • Mancare de brocoli cu gratar de pui
        • Ciorba taraneasca
        • Tarta cu mere si branza
    • ►  2009 (34)
      • ►  decembrie (13)
      • ►  noiembrie (13)
      • ►  octombrie (8)

    Lista de bloguri

    • Gabriela's blog
      TORT LUMEA LUI GUMBALL
      Acum 7 ani
    • Traveller's guide to Cluj
      Movie Therapy at Turda Salt Mine
      Acum 11 ani
    • legende personale
      Mierla de vis-a-vis
      Acum 12 ani
    • Alexandra & Dan Danciu
      Oameni frumosi si generosi - O mana de ajutor pentru Luca
      Acum 12 ani
    • Experimente culinare
      Ciorba de burta
      Acum 15 ani
    • Isabela Cuisine
    • La Munte

    Persoane interesate

    Etichete

    Totalul afisarilor de pagina

Copyright © All Rights Reserved. Things about life, cooking and travel | Converted into Blogger Templates by Theme Craft