skip to main | skip to sidebar
Things about life, cooking and travel
RSS
  • Home

Ciorba de perisoare

Carne tocata, Supe si ciorbe 0 comentarii

Ingrediente
- oase garf porc
- 250 grame carne tocata
- 2 morcovi razaliti
- 1 patrunjel razalit
- 1/2 telina razalita
- 150, 200 grame varza murata taiata fideluta
- sare, piper, delikat
- bors daca este cazul

Preparare

Oasele garf se spala si se pun intr-o oala cu apa rece la fiert. Cand apa incepe sa fiarba se adauga morcovii, patrunjelul, telina si varza. Intre timp se prepara compozitia pentru perisoare: carnea tocata se sareaza si se pipereaza iar in compozitie se adauga un ou, un pumn de orez spalat si o ceapa taiata marunt si calita in putin ulei; se amesteca bine. Dupa ce zarzavaturile s-au fiert se adauga perisoarele si se mai lasa sa fiarba pana acestea sunt fierte. In cazul in care ciorba nu este suficient de acra se mai poate adauga bors la plic dupa gust. Inainte sa opriti focul se poate adauga smantana amestecata cu un galbenus.


04:28



0 responses to "Ciorba de perisoare"


Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Labels

    • Aperitive (12)
    • Excursii (2)
    • Prajituri (19)
    • Supe si ciorbe (21)

    Blog Archive

    • ►  2013 (1)
      • ►  februarie (1)
    • ►  2012 (5)
      • ►  septembrie (3)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2011 (10)
      • ►  septembrie (1)
      • ►  iulie (3)
      • ►  aprilie (2)
      • ►  februarie (2)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2010 (40)
      • ►  decembrie (6)
      • ►  septembrie (5)
      • ►  august (2)
      • ►  iulie (2)
      • ►  iunie (2)
      • ►  mai (2)
      • ►  aprilie (3)
      • ►  martie (2)
      • ►  februarie (9)
      • ►  ianuarie (7)
    • ▼  2009 (34)
      • ►  decembrie (13)
      • ▼  noiembrie (13)
        • Tocana de pui cu usturoi
        • Varga Beles
        • Supa de salata
        • Supa de gulii
        • Tarta cu mere gutui
        • Clatite cu carne la cuptor
        • Supa de pui acrisoara
        • Pilaf cu de toate
        • Supa cu cartofi si afumatura
        • Rulada cu banane
        • Cotlet de porc in sos de vin rosu
        • Ciorba de perisoare
        • Pulpe de pui in sos de vin rosu
      • ►  octombrie (8)

    Lista de bloguri

    • Gabriela's blog
      TORT LUMEA LUI GUMBALL
      Acum 7 ani
    • Traveller's guide to Cluj
      Movie Therapy at Turda Salt Mine
      Acum 11 ani
    • legende personale
      Mierla de vis-a-vis
      Acum 12 ani
    • Alexandra & Dan Danciu
      Oameni frumosi si generosi - O mana de ajutor pentru Luca
      Acum 12 ani
    • Experimente culinare
      Ciorba de burta
      Acum 15 ani
    • Isabela Cuisine
    • La Munte

    Persoane interesate

    Etichete

    Totalul afisarilor de pagina

Copyright © All Rights Reserved. Things about life, cooking and travel | Converted into Blogger Templates by Theme Craft