skip to main | skip to sidebar
Things about life, cooking and travel
RSS
  • Home

Sufleu de pui infoiat

Pui 0 comentarii

Ingrediente

- 1 foaie de aluat frantuzesc
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 500 grame ciuperci
- 400 gr piept de pui
- sare, piper, boia
- 1 lingura ulei
- 1 ou
- 200 ml smantana
- 4 linguri cascaval ras

Preparare
Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se prajeste intr-o tigaie in ulei incins. Dupa ce s-au prajit, se scot bucatile de carne. In uleiul ramas se calesc ceapa, usturoiul si ciupercile, dupa care se lasa sa se inabuse timp de 15 minute. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se unge cu ulei o forma de copt, se asaza foaia de aluat peste care se pune o parte din compozitia de ciuperci, apoi carnea, iar apoi restul de ciuperci. Se amesteca smantana cu un ou si se toarna peste ciuperci. Se presara apoi cu cascavalul ras. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.


Reteta a fost preluata si adaptata din revista Secretele Bucatariei nr. 6/2010.


12:37



0 responses to "Sufleu de pui infoiat"


Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Labels

    • Aperitive (12)
    • Excursii (2)
    • Prajituri (19)
    • Supe si ciorbe (21)

    Blog Archive

    • ►  2013 (1)
      • ►  februarie (1)
    • ►  2012 (5)
      • ►  septembrie (3)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2011 (10)
      • ►  septembrie (1)
      • ►  iulie (3)
      • ►  aprilie (2)
      • ►  februarie (2)
      • ►  ianuarie (2)
    • ▼  2010 (40)
      • ►  decembrie (6)
      • ►  septembrie (5)
      • ►  august (2)
      • ►  iulie (2)
      • ►  iunie (2)
      • ▼  mai (2)
        • Sufleu de pui infoiat
        • Tort de clatite cu spanac
      • ►  aprilie (3)
      • ►  martie (2)
      • ►  februarie (9)
      • ►  ianuarie (7)
    • ►  2009 (34)
      • ►  decembrie (13)
      • ►  noiembrie (13)
      • ►  octombrie (8)

    Lista de bloguri

    • Gabriela's blog
      TORT LUMEA LUI GUMBALL
      Acum 7 ani
    • Traveller's guide to Cluj
      Movie Therapy at Turda Salt Mine
      Acum 12 ani
    • legende personale
      Mierla de vis-a-vis
      Acum 12 ani
    • Alexandra & Dan Danciu
      Oameni frumosi si generosi - O mana de ajutor pentru Luca
      Acum 12 ani
    • Experimente culinare
      Ciorba de burta
      Acum 15 ani
    • Isabela Cuisine
    • La Munte

    Persoane interesate

    Etichete

    Totalul afisarilor de pagina

Copyright © All Rights Reserved. Things about life, cooking and travel | Converted into Blogger Templates by Theme Craft