skip to main | skip to sidebar
Things about life, cooking and travel
RSS
  • Home

Chec aperitiv

Aperitive, Chec aperitiv 0 comentarii


Ingrediente
- 3 oua
- 200 grame faina
- 1/2 cub mic drojdie
- 50 ml ulei
- sare, piper
- 100 grame jambon / pastrama / cotlet (ce aveti prin frigider :) )
- 100 grame cas razalit
- 100 grame masline
- 1/2 gogosar

Preparare
Cele trei oua se bat ca la papara, se adauga sare si piper. Se adauga alternativ faina, laptele incalzit amestecat cu drojdia si uleiul. Mezelurile se taie cubulete si se inglobeaza in aluat impreuna cu casul, maslinele si gogosarul. Se amesteca bine compozitia dupa care se pune intr-o tava de chec in care s-a pus in prealabil hartie de copt. Se tine la cuptor in jur de 30-40 de minute.


23:15



0 responses to "Chec aperitiv"


Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Labels

    • Aperitive (12)
    • Excursii (2)
    • Prajituri (19)
    • Supe si ciorbe (21)

    Blog Archive

    • ►  2013 (1)
      • ►  februarie (1)
    • ►  2012 (5)
      • ►  septembrie (3)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2011 (10)
      • ►  septembrie (1)
      • ►  iulie (3)
      • ►  aprilie (2)
      • ►  februarie (2)
      • ►  ianuarie (2)
    • ►  2010 (40)
      • ►  decembrie (6)
      • ►  septembrie (5)
      • ►  august (2)
      • ►  iulie (2)
      • ►  iunie (2)
      • ►  mai (2)
      • ►  aprilie (3)
      • ►  martie (2)
      • ►  februarie (9)
      • ►  ianuarie (7)
    • ▼  2009 (34)
      • ►  decembrie (13)
      • ►  noiembrie (13)
      • ▼  octombrie (8)
        • Supa de rosii cu cartofi
        • Varza secuiasca
        • Chec aperitiv
        • Lasagna
        • Strudel cu prune si migdale
        • Spaghete la cuptor
        • Cheese Cake
        • Escalada prin Cheile Turzii

    Lista de bloguri

    • Gabriela's blog
      TORT LUMEA LUI GUMBALL
      Acum 7 ani
    • Traveller's guide to Cluj
      Movie Therapy at Turda Salt Mine
      Acum 11 ani
    • legende personale
      Mierla de vis-a-vis
      Acum 12 ani
    • Alexandra & Dan Danciu
      Oameni frumosi si generosi - O mana de ajutor pentru Luca
      Acum 12 ani
    • Experimente culinare
      Ciorba de burta
      Acum 15 ani
    • Isabela Cuisine
    • La Munte

    Persoane interesate

    Etichete

    Totalul afisarilor de pagina

Copyright © All Rights Reserved. Things about life, cooking and travel | Converted into Blogger Templates by Theme Craft