Ingrediente blat
- 5 oua
- 150 gr zahar
- 2 linguri cacao
- 3 linguri lapte
- 3 linguri faina
- putin praf de copt
Ingrediente crema
- o budinca de vanilie
- 300 ml lapte
- 4 linguri zahar
- 1 pachet de unt
Preparare blat
Cele 5 galbenusuri se freaca cu zaharul; se adauga cacaoa, laptele, faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia obtinuta anterior. Aluatul astfel obtinut se coace in jur de 15-20 de minute, dupa care se pune intr-un servet umed si se ruleaza. Dupa ce s-a rulat se indeparteaza servetul.
Preparare crema
Se face o budinca de vanilie. Dupa cea aceasta se raceste se amesteca cu un pachet de unt pana la obtinerea unei creme fine. Crema astfel obtinuta se intinde pe blat, in mijloc se pun banane dupa care se ruleaza.
- 5 oua
- 150 gr zahar
- 2 linguri cacao
- 3 linguri lapte
- 3 linguri faina
- putin praf de copt
Ingrediente crema
- o budinca de vanilie
- 300 ml lapte
- 4 linguri zahar
- 1 pachet de unt
Preparare blat
Cele 5 galbenusuri se freaca cu zaharul; se adauga cacaoa, laptele, faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia obtinuta anterior. Aluatul astfel obtinut se coace in jur de 15-20 de minute, dupa care se pune intr-un servet umed si se ruleaza. Dupa ce s-a rulat se indeparteaza servetul.
Preparare crema
Se face o budinca de vanilie. Dupa cea aceasta se raceste se amesteca cu un pachet de unt pana la obtinerea unei creme fine. Crema astfel obtinuta se intinde pe blat, in mijloc se pun banane dupa care se ruleaza.
Trimiteți un comentariu