Ingrediente
- 10 clatite - se fac dupa reteta obisnuita doar ca in loc de zahar se pune sare
- 1/2 kg carne tocata de vita/porc
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ou
- smantana
- bulion
- patrunjel
- delikat, piper, boia
Preparare
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga carnea tocata, condimentele si morcovul razalit. Se toarna apa cat sa acopere compozitia si se lasa la fiert pana ce carnea e gata si apa a scazut. Dupa ce compozitia se raceste se marunteste cu mixerul dupa care se adauga 1 ou intreg si 2,3 linguri de smantana. Se ung clatitele cu compozitia de carne tocata, se ruleaza si se pun intr-un vas de iena. Se toarna peste clatite smantana si putin bulion. Se poate presara si patrunjel. Clatitele se dau la cuptor pana se rumenesc.
Trimiteți un comentariu