Ingrediente
- oase garf porc
- 250 grame carne tocata
- 2 morcovi razaliti
- 1 patrunjel razalit
- 1/2 telina razalita
- 150, 200 grame varza murata taiata fideluta
- sare, piper, delikat
- bors daca este cazul
Preparare
Oasele garf se spala si se pun intr-o oala cu apa rece la fiert. Cand apa incepe sa fiarba se adauga morcovii, patrunjelul, telina si varza. Intre timp se prepara compozitia pentru perisoare: carnea tocata se sareaza si se pipereaza iar in compozitie se adauga un ou, un pumn de orez spalat si o ceapa taiata marunt si calita in putin ulei; se amesteca bine. Dupa ce zarzavaturile s-au fiert se adauga perisoarele si se mai lasa sa fiarba pana acestea sunt fierte. In cazul in care ciorba nu este suficient de acra se mai poate adauga bors la plic dupa gust. Inainte sa opriti focul se poate adauga smantana amestecata cu un galbenus.
Trimiteți un comentariu