Ingrediente
- 500 grame carne de vita taiata cubulete
- 1 ceapa taiata marunt
- 4 morcovi
- 2 patrunjei
- chimin
- 5 cartofi
- 200 grame faina
- 1 ou
- delikat, piper, boia
Preparare
Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga carnea de vita si se lasa pana isi schimba culoarea. Se adauga o cana de apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba. Cand carnea e aproape gata se adauga piper si boia. Peste carne se toarna apa (in functie de cata supa vreti sa va iasa). Cand apa incepe sa fierba se adauga morcovii si patrunjeii taiati marunti si se presara chiminul. Cartofii se taie cubulete si se adauga si ei in supa. Faina se amesteca cu oul si cu apa pana cand iese o pasta destul de groasa. Cand supa e aproape gata se adauga delikat si galustele obtinute din compozitia de faina (se ia cu lingura din compozitie si se introduce in supa). Se mai lasa sa fiarba 10 minute dupa care se stinge focul.
Trimiteți un comentariu