Ingrediente blat
- 200 grame faina
- 1 ou
- 1 plic praf de copt
- sare
- apa
Ingrediente compozitie
- 500 grame carne tocata
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 conserva de ciuperci
- bulion
- cas
- masline
- sare, piper
Preparare aluat
Faina se amesteca cu praful de copt, sarea, oul si apa pana ce se obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase.
Preparare compozitie
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate felii si carnea. Dupa ce carnea isi schimba culoarea se adauga bulion, sare si piper si se lasa sa fiarba pana ce carnea este fiarta si zeama a scazut.
Preparare pizza
Aluatul se toarna intr-o tava. Peste aluat se pune compozitia de carne, se presara maslinele si se razaleste casul. Tava cu pizza se introduce in cuptor unde se tine cam 15-20 de minute.
- 200 grame faina
- 1 ou
- 1 plic praf de copt
- sare
- apa
Ingrediente compozitie
- 500 grame carne tocata
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 conserva de ciuperci
- bulion
- cas
- masline
- sare, piper
Preparare aluat
Faina se amesteca cu praful de copt, sarea, oul si apa pana ce se obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase.
Preparare compozitie
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate felii si carnea. Dupa ce carnea isi schimba culoarea se adauga bulion, sare si piper si se lasa sa fiarba pana ce carnea este fiarta si zeama a scazut.
Preparare pizza
Aluatul se toarna intr-o tava. Peste aluat se pune compozitia de carne, se presara maslinele si se razaleste casul. Tava cu pizza se introduce in cuptor unde se tine cam 15-20 de minute.
Trimiteți un comentariu