Ingrediente blat I
- 5 albuse
- 150 grame zahar
- 150 grame nuca de cocos
- 2 linguri faina
- 1/2 pachet praf de copt
- zeama de la o jumatate de lamaie
Ingrediente blat II
- 5 albuse
- 150 grame zahar
- 150 grame nuca macinata
- 3 linguri cacao
- 2 linguri faina
- 1/2 pachet praf de copt
Ingrediente crema
- 10 galbenuse
- 200 grame zahar
- 1 pachet zahar vanilat
- 1 pachet praf de budinca de vanilie
- 300 grame lapte
- 250 grame unt
Preparare blat I
Albusele se bat spuma tare cu mixerul, apoi se adauga zaharul si se freaca bine. Se adauga nuca de cocos, faina, praful de copt si zeama de lamaie si se amesteca cu o lingura de lemn.
Preparare blat II
Preparare blat II
Albusele se bat spuma tare cu mixerul, apoi se adauga zaharul si se freaca bine. Se adauga nuca macinata, faina, cacaoa, praful de copt si faina si se amesteca cu o lingura de lemn.
Preparare crema
Galbenusele de ou se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat. In compozitie se adauga praful de budinca si laptele. Compozitia astfel obtinuta se fierbe pe baie de aburi pana cand se incheaga crema. Dupa ce crema se raceste se adauga untul frecat spuma.
Preparare prajitura
Preparare crema
Galbenusele de ou se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat. In compozitie se adauga praful de budinca si laptele. Compozitia astfel obtinuta se fierbe pe baie de aburi pana cand se incheaga crema. Dupa ce crema se raceste se adauga untul frecat spuma.
Preparare prajitura
Pe primul blat de cocos se pune jumatate din crema, apoi se aseaza al doilea blat de nuca peste care se pune cealalta jumatate de crema. La final se presara ciocolata rasa si nuca de cocos.
Arata exelent prajiturica ! :)