Ingrediente
- 1 spate de pui
- 1 morcov mare
- 1 radacina de patrunjel
- 1/2 kg ciuperci champignion
- 1 ceapa
- 1 lingura faina
- 1 lingura ulei
- boia, piper, delikat
- frunze de patrunjel
Preparare
Spatele de pui se pune in apa rece la fiert pentru 40 de minute. Separat, ceapa taiata marunt se caleste in ulei dupa care se adauga ciupercile taiate felii; se mai adauga un pahar de apa si se lasa sa fiarba pentru 15 minute. Dupa aceasta, se adauga in compozitia de ciuperci 1 lingura de faina si se amesteca bine. Dupa cele 40 de minute, se adauga in supa morcovul si patrunjelul taiati bucatele mici. Cand morcovul si patrunjelul sunt aproape fierti, se adauga compozitia de ciuperci, si se condimenteaza cu boia, piper si delikat dupa gust. Supa se mai lasa sa fiarba 20 de minute. Inainte de a stinge focul se adauga frunzele de patrunjel.
Trimiteți un comentariu