Ingrediente
- 1 spate de pui / bucati de piept de pui
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 1 telina mica
- 200 grame mazare
- 1 ou
- faina
- frunze de patrunjel
- delikat
Preparare
Spatele de pui sau bucatile de piept de pui se pun la fiert in apa rece. Se lasa circa 30 minute pe foc mic ca sa iasa dulceata din carne. Dupa aceasta, morcovii, patrunjelul si telina se taie bucati mici si se adauga in supa. Se adauga delikat dupa gust. Dupa 15 minute se adauga mazarea. Dintr-un ou, 5 linguri de faina si apa se prepara o compozitie putin mai groasa decat smantana. Se ia din compozitie cu o lingurita si se adauga in supa obtinandu-se astfel niste galuste. Supa se mai lasa la fiert 15 minute dupa care se stinge focul si se presara deasupra frunze de patrunjel.
Trimiteți un comentariu