Ingrediente
- 1 os de porc cu carne sau un spate de pui
- 1 dovlecel curatat de coaja si razalit
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 2 catei de usturoi
- otet
- 2 lingurite faina
- 1 cana lapte
- 1/2 pahar de smantana
- marar
Preparare
Osul de pune la fiert in apa rece. Intre timp, se taie ceapa marunt, se caleste cu putin ulei; se adauga cei doi catei de usturoi pisati, morcovii si patrunjelul razaliti si se calesc. Se adauga apoi dovlecelul si se stropeste cu otet. Se lasa sa fiarba in apa pe care o lasa dovlecelul.
Cand carnea este fiarta se adauga compozitia de dovlecel in supa si se lasa sa fiarba 10 minute. Dupa aceasta, faina se amesteca cu laptele si smantana si se adauga in supa. Se presara marar si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Cand carnea este fiarta se adauga compozitia de dovlecel in supa si se lasa sa fiarba 10 minute. Dupa aceasta, faina se amesteca cu laptele si smantana si se adauga in supa. Se presara marar si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Trimiteți un comentariu