Ingrediente
- 1 kg de pulpa de porc
- 4 morcovi
- 2 patrunjei
- 1 ceapa
- 2 linguri de faina
- 1 lingura de zahar
- otet
- 200 grame smantana
- foi de dafin
- sare, piper, boia
Preparare
Carnea de porc se taie felii, se bate si se pune la prajit in putin ulei timp de 5 minute pe ambele parti.
Dupa aceasta, carnea se condimenteaza cu sare, piper si boia, se toarna peste ea o cana cu apa si se lasa sa fiarba. Cand carnea e aproape fiarta se adauga morcovii, partrunjeii si ceapa, toate taiate bucatele.
Se toarna o cana cu apa si se lasa pe foc pana ce zarzavatul este fiert si apa a scazut.
Bucatile de carne se scot din cratita, iar zarzavatul se strecoara pastrand uleiul ramas. Apoi, zarzavatul se pune in blender si se face o pasta. Uleiul ramas de la carne si zarzavat se pune din nou pe foc, se adauga 2 linguri de faina, 1 lingura de zahar si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga apoi o cana de apa rece, iar cand incepe sa fiarba se adauga pasta de zarzavat, 4-5 foi de dafin si otet dupa gust. Dupa ce sosul a dat cateva clocote se adauga bucatile de carne si se mai fierbe 10 minute. Se adauga apoi smantana si se mai lasa la fiert inca 10 minute dupa care se stinge focul. Carnea cu sosul vanatoresc se servesc cu paste.
Trimiteți un comentariu