Ingrediente:
- 200 grame faina
- 6 oua
- 100 grame masline verzi
- 100 grame masline negre
- 400 grame sunca
- 150 grame telemea de vaca
- 200 ml lapte
- 2 felii gogosar murat
- 4 linguri ulei
- 1 plic praf de copt
- 85 grame cascaval
- piper, sare
Preparare:
Ouale se bat spuma dupa care se adauga laptele, branza razalita si se mixeaza bine. Se adauga apoi faina si praful de copt si se amesteca cu o lingura de lemn. In continuare se pun in compozitie sunca taiata cubulete, maslinele taiate felii, gogosarii taiati marunt, cascavalul razalit, si uleiul. Se condimenteaza cu sare si piper.
Compozitia de chec se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
TORT LUMEA LUI GUMBALL
Acum 7 ani
Trimiteți un comentariu