Ingrediente
- 3 morcovi
- 2 patrunjei
- 8 ardei
- 250 grame carne tocata
- 1 pumn de orez
- 1 ou
- 1 ceapa
- 1/2 l bulion
- 1 lingura de faina
- boia, delikat, piper
Preparare
Se pune apa la fiert intr-o oala. Cand apa incepe sa fiarba se pun morcovii si patrunjeii. Intre timp se prepara compozitia pentru ardei astfel: ceapa se taie marunt si se caleste in ulei putin; carnea tocata se condimenteaza cu boia, sare si piper, se adauga ceapa calita, orezul spalat, oul si se amesteca bine. Umplem ardeii cu compozitia de carne tocata. Cand morcovii si patrunjeii sunt aproape fierti se adauga ardeii umpluti. Cand carnea este aproape fiarta se face un rantas dintr-o lingura de ulei, una de faina si boia si se adauga in supa. Se adauga bulion dupa gust si se mai lasa ciorba sa fiarba in jur de 15 minute.
mai cris... mi se face pofta cand vad ce bunatati va faceti voi :)