Ingrediente aluat:
- 150 grame crema de branza
- 7 linguri lapte
- 6 linguri ulei floarea soarelui
- sare
- 300 grame faina
- 1 plic praf de copt
- o mana de cozi de ceapa verde tocate marunt
Ingrediente umplutura:
- 1 ou
- 300 grame sunca Praga taiata marunt
- 150 grame cascaval razalit
- 3-4 fire de ceapa (partea verde) - tocate marunt
- 5 linguri ketchup
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen. Aluatul se intinde pe masa in forma dreptunghiulara si cu o grosime de 0.5 cm.
Se amesteca bine toate ingredientele pentru umplutura, dupa care aceasta se intinde peste foaia de aluat care apoi se ruleaza strans. Cu un cutit bine ascutit se taie felii de cca 3-3.5cm care se aseaza in tava pe hartie de copt. Rulourile se ung cu galbenus batut si se pun la cuptor pentru 35-40 de minute.
Trimiteți un comentariu