Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 morcov
- 4 oua
- 100 grame cascaval
- 50 grame unt
- frunze de patrunjel
- sare, piper
Mod de preparare:
Pulpele de pui se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se taie cubulete. Morcovul si ceapa se taie rondele si se calesc in putin ulei.
Intr-o tava se pune ceapa si morcovul, inclusiv uleiul, apoi cartofii, iar la urma pulpele de pui. Pe deasupra pulpelor se pun bucatele de unt, apoi se toarna peste mancare un pahar de apa.
Se da la cuptorul incins la 180 de grade, cu folie peste tava, timp de 30 de minute. Dupa aceea se scoate folia si se lasa la cuptor sa se rumeneasca pulpele pe deasupra. Cand pulpele sunt aproape gata se adauga peste ele ouale batute si amestecate cu cascavalul taiat cubulete si frunzele de patrunjel tocate. Se mai lasa la cuptor in jur de 15 minute.
Reteta preluata si adaptata de la adresa
Trimiteți un comentariu