Ingrediente
- 500 grame piept de pui
- 3 morcovi
- 1 patrunjel
- 1 ceapa
- 1/2 telina
- 4-5 catei de usturoi
- 2 galbenusuri de ou
- 400 grame smantana
- 1 ardei iute murat
- otet
- frunze de patrunjel
Preparare
Pieptul de pui taiat fasii subtiri se pune la fiert cu 4 litri de apa. Cand carnea este aproape fiarta se adauga morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si usturoiul (3 catei) date pe razatoare. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga ardeiul iute murat, otet si delikat dupa gust. Galbenusurile de ou se amesteca cu smantana, apoi cu restul de usturoi (dat pe razatoare) dupa care se adauga pe rand cate un polonic de supa ca sa nu se branzeasca smantana. Dupa aceasta, smantana se adauga in supa care se mai lasa sa dea un clocot dupa care se stinge focul. Se presara deasupra frunze de patrunjel taiate marunt.
Reteta a fost preluata si adaptata de pe site-ul http://bucatareselevesele.blogspot.com/2008/10/ciorba-radauteana.html
Reteta a fost preluata si adaptata de pe site-ul http://bucatareselevesele.blogspot.com/2008/10/ciorba-radauteana.html
Trimiteți un comentariu