Ingrediente
- 2 vinete mari
- 1/2 kg carne tocata
- cascaval
- 2 cepe
- bulion
- frunze de patrunjel
- 3 catei de usturoi
- sare, piper
- ulei
Preparare
Vinetele se taie in doua, li se scoate miezul lasandu-se putin pe margine dupa care se stropesc cu putina zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa se taie marunt, se caleste in putin ulei, dupa care se adauga miezul de la vinete maruntit, carnea tocata, bulionul, cateii de usturoi pisati, sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa la fiert pana cand zeama scade. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel. Jumatatile de vinete se umplu cu aceasta compozitie, se razaleste deasupra cascaval si se pun apoi in cuptor intr-o tava tapetata cu hartie la copt pentru aproximativ o ora.
Reteta a fost preluata de pe site-ul:
Trimiteți un comentariu