Ingrediente:
- 300 grame penne
- 300 grame piept de pui
- 160 grame legume sote (morcovi, ardei, dovlecel)
- 60 ml smantana
- 30 ml ulei de masline
- 100 ml sos de rosii
- 20 grame usturoi
- 30 ml vin alb
- parmezan
- sare, piper
Mod de preparare:
Legumele se taie fasii si se fierb putin. Usturoiul tocat se caleste in ulei de masline, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Cand carnea s-a patruns se adauga legumele si se condimenteaza cu sare si piper.
Intre timp se pun pastele la fiert. Se adauga sosul de rosii, vinul si smantana peste pui. Cand pastele s-au fiert, se scurg si se adauga compozitiei de pui. Se serveste cu parmezan.
Reteta preluata din revista Secretele Bucatariei, nr.2/2010.
Trimiteți un comentariu