Ingrediente:
- 3 ardei iuti (se pot inlocui cu 1 lingurita de Eros Pista)
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura oregano
- 3 rosii oparite, fara pielita
- 2 linguri de bulion
- 500 grame carne tocata de vita
- 200 grame fasole boabe fiarta
- 100 ml supa de legume (se poate inlocui cu 100 ml apa fierbinte amestecata cu 1 lingurita de vegeta)
- chimen, ulei, sare
Mod de preparare:
Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei incins. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se fierb circa 15 minute. Se condimenteaza cu sare, oregano, chimen, se adauga apoi ardeiul iute tocat sau pasta de ardei, supa de legume, bulionul, rosiile si fasolea. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute pana ajunge la consistenta unui sos gros.
Reteta preluata din revista Paprika.
Trimiteți un comentariu