Ingrediente:
- 500 grame cartofi
- 4 linguri ulei de masline
- 1 limetta
- 1 catel de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 legatura verdeata asortata (busuioc, cimbru, rozmarin)
- 3 linguri smantana
- sare, piper
- 4 fileuri de piept de pui
- 8 felii bacon
Mod de preparare:
Se spala limetta cu apa fierbinte, se sterge, se razaleste coaja, iar fructul se taie felii. Se amesteca smantana cu coaja de limette, usturoiul tocat si verdeata tocata, dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Fileurile de pui se cresteaza in doua pe orizontala si se depliaza, se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu crema de limette. Se pliaza la loc si se infasoara cu cate 2 felii de bacon.
Se taie cartofii felii, se pun intr-un vas de iena si se stropesc cu ulei. Deasupra se aseaza fileurile de pui si feliile de limette. Se coace timp de aproximativ 45 de minute.
Reteta preluata din revista "Secretele Bucatariei", nr. 10/2010
Fileurile de pui se cresteaza in doua pe orizontala si se depliaza, se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu crema de limette. Se pliaza la loc si se infasoara cu cate 2 felii de bacon.
Se taie cartofii felii, se pun intr-un vas de iena si se stropesc cu ulei. Deasupra se aseaza fileurile de pui si feliile de limette. Se coace timp de aproximativ 45 de minute.
Reteta preluata din revista "Secretele Bucatariei", nr. 10/2010
Trimiteți un comentariu